Τεχνικός πλυντηρίου & ευχαριστημένη πελάτισσα Σπίτι

4 βλάβες που απαιτούν έμπειρο τεχνικό στις επισκευές πλυντηρίων

Οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι έμπειροι τεχνικοί στις επισκευές πλυντηρίων, οπότε με κάθε βλάβη σπεύδουμε να αναζητήσουμε κάποιον τεχνικό που θα μας εξυπηρετήσει άμεσα. Βέβαια, δεν χρειάζονται όλες οι βλάβες τεχνικό. Κάποιες, όπως αν έχει βουλώσει ένας σωλήνας ή έχει χαλάσει η πρίζα του πλυντηρίου μπορούμε να τις αποκαταστήσουμε και μόνοι μας.

Υπάρχουν όμως ορισμένες βλάβες που δεν πρέπει να το διακινδυνεύσουμε να κάνουμε το οτιδήποτε μόνοι μας. Είναι σοβαρές βλάβες, οι οποίες απαιτούν τη συνδρομή εξειδικευμένου τεχνικού στις επισκευές πλυντηρίων της μάρκας που μας ενδιαφέρει.

Ας δούμε παρακάτω ποιες είναι αυτές.

Υπερβολική διαρροή

Ένα πλυντήριο ρούχων με διαρροή είναι από τα πιο προφανή και συνηθισμένα προβλήματα στις οικιακές συσκευές. Συνήθως, αυτό το πρόβλημα είναι το αποτέλεσμα απόφραξης σωλήνα ή χαλαρής σύνδεσης μεταξύ των μερών.

Σαφώς, μπορείτε να προσπαθήσετε να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, όμως αν επιμένει, πρέπει να καλέσετε τεχνικό. Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος σοβαρής πλημμύρας στο σπίτι.

Διαρροή σε πλυντήριο ρούχων

Έντονος θόρυβος

Αν ακούγεται έντονος θόρυβος σαν το πλυντήριο σας πρόκειται να απογειωθεί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε, πιθανώς δεν στέκεται σωστά, οπότε μπορείτε να το διορθώσετε στερεώνοντάς το, ώστε να έχει καλή ισορροπία. Κάτι άλλο που φτιάχνεται εύκολα, είναι αν έχετε παραφορτώσει τον κάδο, τα ρούχα να χτυπάνε στα τοιχώματα και να κάνουν πολύ θόρυβο. Γενικά, θα πρέπει να προσέχετε να μην βάζετε στο πλυντήριο μεγαλύτερο βάρος από αυτό που συνιστά ο κατασκευαστής, γιατί είναι πιθανό ο κάδος να μην μπορεί να υποστηρίζει το συγκεκριμένο βάρος.

Αν πάντως κάνετε όλα τα παραπάνω και ο θόρυβος δεν σταματήσει, τότε υπάρχει περίπτωση ο κάδος να έχει σπάσει, οπότε απαιτείται οπωσδήποτε η συνδρομή τεχνικού, γιατί η κατάσταση μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Κοπέλα με λευκή μπλούζα κλείνει τα αυτιά της

Το πλυντήριο μετακινείται

Το πλυντήριο θα πρέπει να παραμένει στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της πλύσης και ειδικά κατά το ξέπλυμα και την περιστροφή των ρούχων. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε πρέπει να εξετάσετε μήπως το πλυντήριο δεν πατάει καλά π.χ. επειδή δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όλα τα ποδαράκια.

Αν το πρόβλημα επιμένει, μην αργείτε να καλέσετε τεχνικό, γιατί η έντονη κίνηση μπορεί να οδηγήσει στη χαλάρωση των συνδέσεων του πλυντηρίου ή σε διαρροή των νερών.

Περιστροφή ρούχων σε πλυντήριο ρούχων

Ο κάδος δεν γεμίζει με νερό

Αν ο κάδος δεν γεμίζει με νερό, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην παροχή του ζεστού και του κρύου νερού. Επίσης, μπορεί η βλάβη να εντοπίζεται στο φίλτρο νερού ή στη βαλβίδα. Σε κάθε περίπτωση, μόνο ένας τεχνικός θα μπορέσει να αποκαταστήσει τη βλάβη με το κατάλληλο ανταλλακτικό.

Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Service Now Athens, για να κλείσετε αμέσως το ραντεβού σας και να αποκαταστήσετε τη βλάβη αυθημερόν στις χαμηλότερες τιμές και με εγγύηση 2 ετών.