Πυροτεχνήματα στον ουρανό Εποχιακά

Όταν η λάμψη κάνει την διαφορά!

Τίποτε δεν μπορεί να είναι πιο μαγικό, μπροστά στην έκρηξη πυροτεχνημάτων στον ουρανό! Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να ξεκολλήσει το βλέμμα του, μπροστά στην λάμψη που προσφέρουν τα πυροτεχνήματα. Για τους περισσότερους, είναι κάτι που τους ταξιδεύει, που τους προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και αισιοδοξία (πόσο μάλλον στις μέρες μας), ακόμα και να αναδύει ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος, προκαλώντας πάντοτε, ένα ελαφρύ χαμόγελο γεμάτο ικανοποίηση στον καθένα από μας. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι, μετά από την παρακολούθηση ενός event πυροτεχνημάτων, μιλούν γι’ αυτά με μια λέξη μόνο. Μαγεία! Και είναι βέβαιο, πως το συναίσθημα της «μαγείας», δεν θα μπορούσε να το προσδώσει κάποιος σε κάτι άλλο περισσότερο, απ’ ότι στα πυροτεχνήματα.

Και γιατί η λέξη μαγεία, ανταποκρίνεται καλύτερα στον φανταστικό χώρο των πυροτεχνημάτων; Έχετε παρακολουθήσει ποτέ το βλέμμα ενός μικρού παιδιού όταν βρίσκεται σε χώρο που γίνεται ρίψη πυροτεχνημάτων; Όταν ρίξετε μια απλή ματιά στο αθώο βλέμμα ενός  παιδιού, τότε είναι βέβαιο ότι θα διακρίνετε την μαγεία που πηγάζει από αυτό, μιας και δεν θα μπορούσε να προκληθεί από κάτι άλλο, εκτός από τα πυροτεχνήματα!

 

Πυροτεχνήματα βράδυ σε event

Πυροτεχνήματα σε μεγάλα γεγονότα

Είναι βέβαιο ότι ταιριάζουν σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις, ακόμα και στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, πως σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ και events παγκοσμίως, σημαντική θέση έχουν τα πυροτεχνήματα, μιας και χωρίς την δική τους λάμψη, κανένα μεγάλο event ή φεστιβάλ, δεν θα είχε την δική του. Απ’ την άλλη πλευρά, για όποιον θέλει να ζήσει σε μια μοναδική στιγμή της ζωής του, όπως για παράδειγμα ένας γάμος, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δεν θα μπορούσε να του μείνει αξέχαστο, αν δεν υπήρχε ένα mini show πυροτεχνημάτων. Στις μικρές και στις μεγάλες εκδηλώσεις, πάντα δίνουν το παρών, κι όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν χάνουν την αίγλη τους! Απλά γίνονται ολοένα και καλύτερα, σχηματίζοντας περισσότερα και ομορφότερα σχέδια στον ουρανό από κάθε άλλη φορά, με μια τεράστια γκάμα χρωμάτων να ανοίγεται στον ορίζοντα, αφήνοντας μικρούς και μεγάλους, μαγεμένους από το όλο concept. Στην χώρα μας όλοι μας συχνά πυκνά έχουμε παρακολουθήσει ρίψεις αμέτρητων πυροτεχνημάτων. Τα περισσότερα  σίγουρα όταν είναι παραμονή πρωτοχρονιάς, όπου οι περισσότεροι δήμοι των μεγαλουπόλεων, σε συνεργασία με εξειδικευμένους κατασκευαστές πυροτεχνημάτων, δημιουργούν μια απίστευτη ατμόσφαιρα κατά την αλλαγή του έτους και στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας στους παρευρισκόμενους. Στο βίντεο που ακολουθεί ήχος & όμορφες εικόνες εναέριας ρίψης πυροτεχνημάτων της εταιρείας fireworks.gr που ζωγραφίζουν τον νυχτερινό ουρανό.

Έθιμα & πυροτεχνήματα στην Ελλάδα

Εννοείται, πως δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το καρνέ, οι ατελείωτες βολές πυροτεχνημάτων, κατά την διάρκεια της τελετής λήξης των Αποκριών, με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου. Κάθε περιοχή της Ελλάδας έχει τα δικά του έθιμα κατά την περίοδο της αποκριάς, ειδικά όμως στην πρωτεύουσα του νομού Αχαΐας, κάθε χρόνο, τα πυροτεχνήματα πέφτουν βροχή και το λιμάνι με τους λιλιπούτειους καρναβαλιστές, γεμίζει χρώματα και φως!

Πυροτεχνήματα βράδυ σε λιμάνι

Στις μέρες μας, ο κόσμος στις στιγμές που είναι σημαντικές γι’ αυτόν, όπως ο γάμος, τα πυροτεχνήματα μπορούν να του δώσουν την λάμψη και την αίγλη που πρέπει να έχει, έτσι ώστε η ανάμνηση από αυτόν να μην σβήσει ποτέ από την μνήμη μας, αλλά κι από την μνήμη των καλεσμένων μας, αφού σίγουρα θα έχουν να μιλάνε γι’ αυτόν! Αν θα θέλατε οι καλεσμένοι σας να μείνουν με το στόμα ανοιχτό στη θέα των πυροτεχνημάτων και όχι μόνο, ρίξτε μια ματιά στις πιο ξεχωριστές ιδέες για καλοκαιρινό γάμο.

Ο χορός των πυροτεχνημάτων είναι μαγικός και τον κάνει ακόμα καλύτερο και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τα δίχτυα τους!

Τα καλύτερα πυροτεχνήματα και βεγγαλικά θα τα βρείτε στο κατάστημα fireworks.gr