Μόδα

Σουτιέν για εξώπλατα ρούχα: βρείτε αυτό που σας ταιριάζει

Τα εξώπλατα ρούχα, ειδικά τα φορέματα, είναι ένα υπέροχο ρούχο για το καλοκαίρι και όχι μόνο που αναδεικνύει την πλάτη με τον καλύτερο τρόπο και δίνει μια σέξι αλλά ταυτόχρονα κομψή πινελιά στο look. Το πρόβλημα, όμως, που έχουν οι περισσότερες γυναίκες είναι ότι δεν ξέρουν τι σουτιέν να βάλουν. Σε αυτό το πλαίσιο, οι γυναίκες με μικρό στήθος θεωρούνται τυχερές, αφού δεν χρειάζεται να φορέσουν σουτιέν, όμως τι γίνεται με όλες τις υπόλοιπες, στις οποίες μια κάποια στήριξη είναι απαραίτητη; Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά σουτιέν για εξώπλατα ρούχα σε διάφορα σχέδια, ώστε να βρείτε αυτό που σας αρέσει και σας κάνει να νιώθετε άνετα. Διαβάστε παρακάτω και βγάλτε από τη ντουλάπα σας χωρίς καμιά ανησυχία το υπέροχο φόρεμά σας για το καλοκαίρι.

Σουτιέν που δένουν χαμηλά στη μέση

Τα πιο αγαπημένα σουτιέν για εξώπλατα ρούχα είναι αυτά που δένουν χαμηλά στη μέση, με αποτέλεσμα να αφήνουν όλη την πλάτη ελεύθερη. Τα σουτιέν αυτά μπορεί να είναι strapless, αλλά βγαίνουν και με τιράντες. Για γυναίκες με πλούσιο στήθος ενδείκνυνται καλύτερα τα μπουστάκια, τα οποία παρέχουν πιο δυνατή στήριξη.

σουτιεν strapless

Εξώπλατο κορμάκι

Το εξώπλατο κορμάκι ή body shaper έχει το πλεονέκτημα ότι παρέχει πολύ ικανοποιητική στήριξη, ενώ είναι και από μόνο του ένα πολύ θηλυκό και σέξι εσώρουχο. Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα μήκη ανάλογα με το πόσο ανοιχτό είναι το φόρεμα πίσω στην πλάτη. Το μειονέκτημά του, όμως, είναι ότι δεν ενδείκνυται στις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού, αφού ένα επιπλέον στρώμα εσωρούχου κάτω από το ρούχο μπορεί κυριολεκτικά να σας κάνει να υποφέρετε. Οπότε κρατήστε το καλύτερα για την άνοιξη ή το χειμώνα.

εξωπλατο κορμακι

Σουτιέν με προέκταση

Μια οικονομική λύση είναι να προσθέσετε προέκταση σε ένα σουτιέν που ήδη έχετε. Πρόκειται ουσιαστικά για επιπλέον ελαστικές τιράντες που εφαρμόζονται στο κούμπωμα του σουτιέν, ώστε να μπορείτε να τις δέσετε από μπροστά χιαστί και να αφήσετε την πλάτη ελεύθερη. Το πρόβλημά τους είναι, όμως, ότι μπορεί να κάνουν το στήθος να τραβηχτεί προς τα κάτω και να δείχνει λίγο πεσμένο.

Bralette

Μια καλή επιλογή είναι να μην προσπαθείτε να κρύψετε το σουτιέν αλλά να το αναδείξετε. Αυτό μπορείτε να το κάνετε φορώντας ένα bralette, το οποίο είναι ένα φαρδύ δαντελωτό σουτιέν σε διάφορα χρώματα που θυμίζει περισσότερο τοπ παρά σουτιέν. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι το φορούν πολλές fashionistas ακόμα και χωρίς τίποτα από πάνω ή μόνο με ένα σακάκι. Έτσι, μπορείτε κάλλιστα να το φορέσετε με το εξώπλατο φόρεμά σας και να προσελκύσετε όλα τα βλέμματα.

brallete σουτιεν

Σουτιέν με σιλικόνη

Το σουτιέν με σιλικόνη ουσιαστικά δεν έχει πίσω κούμπωμα, αλλά έχει μια λωρίδα σιλικόνης που καταλήγει στα δύο cups, τα οποία κουμπώνουν μπροστά. Μπορεί να ακούγεται καλό σαν ιδέα, όμως στην πράξη δεν μοιάζει και τόσο ωραίο, αφού η σιλικόνη φαίνεται αρκετά, ενώ μπορεί να αφήσει και αντιαισθητικά σημάδια στην πλάτη. Κάποτε ήταν της μόδας, όμως τώρα δεν είναι σίγουρα και η καλύτερη επιλογή, οπότε γι’ αυτό το αφήσαμε για το τέλος.

τιραντες σιλικονης για σουτιεν

Δείτε στο themooncat.com σουτιέν για εξώπλατα ρούχα.