σακακια Μόδα

Οι 4 πιο κομψοί τρόποι να φορέσετε τα πανωφόρια σακάκια

Τα σακάκια αποτελούν ίσως την πιο στιλάτη επιλογή για γυναικεία πανωφόρια, ειδικά για την άνοιξη και το φθινόπωρο, όταν ο καιρός μας επιτρέπει να μην φοράμε παλτό πάνω από το σακάκι και έτσι να το αναδεικνύουμε στο έπακρο. Το εξαιρετικό με τα πανωφόρια σακάκια είναι ότι μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικά στυλ, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Δηλαδή, η εποχή που μια γυναίκα φορούσε σακάκι, μόνο για να έχει ένα αυστηρό outfit, έχει παρέλθει, μιας και πλέον το σακάκι λειτουργεί ως ένα κομμάτι-πασπαρτού στη γκαρνταρόμπα της.

Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα κορυφαία στυλ που μπορείτε να δημιουργήσετε με ένα σακάκι.

Με ταγέρ ή κοστούμι

Η πιο κλασική εμφάνιση με σακάκι είναι με ταγέρ (δηλαδή με φούστα) ή με κοστούμι (δηλαδή με παντελόνι). Πρόκειται για το απόλυτο look για γραφείο, απλώς οι νέες τάσεις μας βοηθούν να αποκτήσουμε ένα πιο χαλαρό στυλ. Συγκεκριμένα, μη φοβηθείτε να συνδυάσετε σακάκι με φούστα ή παντελόνι διαφορετικού χρώματος, εφόσον φυσικά οι αποχρώσεις και οι υφές ταιριάζουν.

Ακόμα και με ένα παντελόνι τσίνο μπορεί να συνδυαστεί το σακάκι, ώστε να δώσει την ίδια σοβαρότητα με το κοστούμι, αλλά με πιο απλές και casual πινελιές.

Με casual φούστα

Η τάση του συνδυασμού των σακακιών με πιο σπορ κομμάτια απαντά και σε αυτό το ιδιαίτερα θηλυκό outfit, το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Όταν λέμε casual φούστα, εννοούμε τα πάντα. Ακόμα και μια τζιν φούστα θα μπορούσε να αποτελέσει το bottom αυτής της εμφάνισης, όμως ιδιαίτερα ταιριαστή είναι μια floral φούστα μέχρι το γόνατο που αναδεικνύει την αέρινη διάθεσή σας. Το πρωί στο γραφείο, στον απογευματινό καφέ ή το βράδυ για ένα ποτό, σίγουρα οι ευκαιρίες να το χαρείτε είναι πολλές!

σακάκι πέτα

Δερμάτινο σακάκι

Στο δερμάτινο σακάκι, υπάρχουν διάφορες εκδοχές, για το πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε. Στο κλασικό του σχέδιο, σταυρωτό με γιακά, αποτελεί μια μοντέρνα εναλλακτική στο απλό σακάκι, καθώς μπορεί να φορεθεί ως ένα κομμάτι της εμφάνισης στο γραφείο, κυρίως στο μαύρο χρώμα. Αν θέλετε να του δώσετε μια πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεση, τότε μπορείτε να το φορέσετε από μέσα με μια ανοιχτόχρωμα μπλούζα με μοτίβα, όπως πουά, καρό κλπ.

σακάκι δερματίνη

Από την άλλη, αν είναι σε ένα πιο ανάλαφρο χρώμα, όπως μπεζ ή ανοιχτό καφέ, αλλά και σε ένα ξεχωριστό σχέδιο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, τότε είναι εξαιρετικό για sporty chic εμφανίσεις, λειτουργώντας κυρίως ως πανωφόρι.

σακάκι

Statement με δερμάτινο παντελόνι

Κρατήσαμε την πιο ιδιαίτερη εμφάνιση για το τέλος. Μπορεί, όταν σκεφτόμαστε το σακάκι να μη μας έρχεται στο μυαλό ένα ροκ σύνολο, όμως ακόμα και αυτό μπορεί να γίνει με την κατάλληλη επιλογή. Με δερμάτινο παντελόνι ή κολάν μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα ένα statement σακάκι με χρωματικά μοτίβα και στοιχεία στο σχέδιό του που το κάνουν να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Σακάκι καρό ασπρόμαυρο

 

Δείτε όλη τη άνω συλλογή με γυναικεία σακάκια στην Miss-Simbolo και διαλέξτε αυτό που αντιπροσωπεύει καλύτερα το δικό σας στυλ!