ενοικιαση φουσκωτων Καλοκαίρι

Ενοικιάσεις σκαφών: τα πλεονεκτήματά τους για τις διακοπές σας

Τα τελευταία χρόνια, οι ενοικιάσεις σκαφών στην Ελλάδα έχουν σημειώσει κατακόρυφη άνοδο τόσο ανάμεσα στους Έλληνες όσο και στους ξένους τουρίστες που επιλέγουν αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο, για να περάσουν όμορφες και ανεπανάληπτες διακοπές με την παρέα τους δαμάζοντας τα κύματα στις ελληνικές θάλασσες. Ποια είναι ακριβώς όμως τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης σκαφών που έχει οδηγήσει τόσο πολύ κόσμο να τα προτιμάει σε σχέση με τις συμβατικές διακοπές σε ένα ξενοδοχείο;

Ευελιξία

Η ενοικίαση σκαφών παρέχει το μεγάλο πλεονέκτημα της ευελιξίας. Ο ενοικιαστής μπορεί να διαλέξει όποιο σκάφος θέλει, για όσες μέρες το θέλει, ενώ μπορεί να επωφεληθεί και από τις προσφορές για ενοικιάσεις σκαφών στη χαμηλή περίοδο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να αποφασίσει ποιο ετοιμοπαράδοτο σκάφος είναι το κατάλληλο για αυτόν, να σχεδιάσει τις διακοπές του και τις διαδρομές που θα ακολουθήσει και να σαλπάρει. Όποτε εκείνος το επιθυμεί, με οποιαδήποτε παρέα και για οποιαδήποτε μέρος, αρκεί να έχει τις βασικές γνώσεις ή να επιλέξει κάποιον σκίπερ. Ανεξερεύνητα νησιά, παραλίες μη προσβάσιμες με το αυτοκίνητο ή τα πόδια και η απόλυτη ελευθερία του να βρίσκεσαι καταμεσής του πελάγους είναι αυτό ακριβώς που σκέφτεται κανείς όταν ακούει τις λέξεις ευελιξία και περιπέτεια στις διακοπές.

ενοικιάσεις-σκαφών Νέες εμπειρίες

Κακά τα ψέματα. Όλοι έχουμε λίγο πολύ εξερευνήσει τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας που είναι δημοφιλή και προτείνονται από τους περισσότερους τουριστικούς οδηγούς. Μεγαλώνοντας ο καθένας θέλει να δει και κάτι διαφορετικό, έξω από τα συνηθισμένα, νέες εικόνες που θα τον μαγέψουν. Αυτό το διαφορετικό και μαγευτικό μπορεί να του δώσει το σκάφος. Να τον οδηγήσει σε γωνιές με ομορφιά που δεν έχει χαλάσει από την επέλαση του μαζικού τουρισμού. Οι ενοικιάσεις σκαφών γνωρίζουν τόσο μεγάλη επιτυχία γιατί μας ξυπνούν τον εξερευνητή που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Άθληση και θάλασσα

Από τις πιο δημοφιλείς ενοικιάσεις σκαφών είναι τα ιστιοπλοϊκά. Και αυτό επειδή οι περισσότεροι θέλουν να γυμνάζονται κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, να συνεχίσουν τον υγιεινό τρόπο ζωής και να εξασκήσουν ένα άθλημα που τους φέρνει σε επαφή με τη φύση και τη θάλασσα, την αιώνια αγαπημένη. Η ιστιοπλοΐα κερδίζει συνεχώς ολοένα και περισσότερους φανατικούς και θυμίζει ότι η διασκέδαση, η γυμναστική και η ανακάλυψη νέων εμπειριών και προορισμών μπορούν να συνδυαστούν όμορφα και διασκεδαστικά.

Περισσότερα μέρη

Τα νησιά και οι παραλίες της Ελλάδας είναι τόσα πολλά που μια ζωή δεν φτάνει, για να τα δει κανείς όλα. Από την άλλη, η συντριπτική πλειοψηφία τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων ταξιδιωτών δεν διαθέτει πάνω από 10 μέρες διακοπές το καλοκαίρι. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι το σκάφος, ειδικά για όσους επισκέπτονται την Ελλάδα για πρώτη φορά και θέλουν να δουν όσα περισσότερα μέρη γίνεται. Με την ενοικίαση σκάφους το island hopping γίνεται ευκολότερο από ποτέ και το άλμπουμ με τις φωτογραφίες γεμίζει με ξεχωριστά μέρη από το Αιγαίο και το Ιόνιο. Κάθε μέρα άλλο νησί και αμέτρητες παραλίες. Αυτές είναι οι διακοπές με σκάφος. Εκμεταλλευτείτε τες!

Πηγή:Anemosrentaboat.com