Modernoraptiki.gr - Γυναικεία Ρούχα Σε Μεγάλα Μεγέθη - Μπλούζα Κόκκινη Μόδα

Γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη: 6 στιλιστικά tips

Τα γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη πλέον έχουν αποκτήσει την δική τους θέση στην μόδα. Όσο περνάει ο καιρός τόσο χώρο καταλαμβάνουν στους οίκους μόδας και στα περιοδικά. Εξαντλητικά πρότυπα ομορφιάς της σημερινής εποχής έχουν κάνει τις γυναίκες με κάποια παραπάνω κιλά να νιώθουν άσχημα. Η ομορφιά είναι κάτι το εντελώς υποκειμενικό και την εκπέμπει κάθε γυναίκα ανάλογα με το στυλ, τον αέρα και την αυτοπεποίθηση της. Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε τι μπορείτε να φορέσετε για να κρύψετε τα περιττά κιλά σας, εμείς θα εκφράσουμε την ερώτηση λίγο διαφορετικά. Το θέμα είναι τι μπορείτε να φορέσετε, για να αποπνέετε σιγουριά και να τονίζετε τα καλά σας στοιχεία που σίγουρα υπάρχουν και είναι ακαταμάχητα. Παρακάτω υπάρχουν κάποια tips για το πώς να φοράτε το ρούχο και όχι να σας φοράει.

Μην κρύβετε την ομορφιά σας

Τα γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη έχουν αρχίσει και αυξάνονται σε πατρόν, σχέδια, υφάσματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε ακριβώς το νούμερο σας σε παντελόνια, παλτό, σακάκια, μπλούζες και πολλά ακόμα ρούχα για όλα τα γούστα. Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να προσπαθούν να κρύψουν σημεία του σώματός τους που θεωρούν ότι δεν τις κολακεύουν με αποτέλεσμα να επιλέγουν φαρδιά ρούχα. Τα οποία όμως τις κάνουν να μοιάζουν ακόμα πιο παχουλές χωρίς λόγο. Το παν είναι να διαλέξετε γραμμές, οι οποίες ”γλύφουν” ωραία το σώμα χωρίς όμως να είναι υπερβολικά στενές. Αφού τα υπερβολικά στενά ρούχα ούτως η άλλως είναι εκτός μόδας και δεν κολακεύουν κανένα σωματότυπο.

Φορέστε καλσόν

Τα καλσόν επανήλθαν στην μόδα. Φοριούνται όλες τις ώρες και συνδυάζονται με γόβα αλλά και με πέδιλο. Η εποχή που το καλσόν θεωρούταν αντισυμβατικό με πέδιλο έχει περάσει. Μπορείτε να τα φορέσετε με φορέματα σε όλα τα μήκη ακόμα και με μπλουζοφορέματα. Βρείτε το κατάλληλο καλσόν για το ντύσιμο μας είτε πρωινό είτε βραδινό και φορέστε το. Τα πόδια σας θα δείχνουν πιο σέξι και λεπτά.

Modernoraptiki.gr - Γυναικεία Ρούχα Σε Μεγάλα Μεγέθη - Καλσόν

Επιλέξτε φαρδιές ζώνες

Αν αισθάνεστε άσχημα για την περιοχή της κοιλιάς, τότε δεν χρειάζεται να την κρύψετε κάτω από oversized ρούχα. Απλώς φορέστε μια εντυπωσιακή φαρδιά ζώνη πάνω από τη φούστα ή το παντελόνι και τραβήξτε όλα τα βλέμματα με δημιουργικό τρόπο. Φυσικά οι φαρδιές ζώνες δεν ταιριάζουν σε όλους τους συνδυασμούς ρούχων για αυτό πρέπει να δώσετε προσοχή.

 

Φορέστε παντελόνια σε ίσια γραμμή

Μην κάνετε το λάθος να φοράτε μόνο παντελόνια με φαρδύ τελείωμα. Μπορεί οι καμπάνες να επανήλθαν στην μόδα αλλά δεν είναι για όλες τις ώρες και όλα τα στυλ. Αν θέλετε να φορέσετε καμπάνα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει και συνδυάστε την σωστά. Τα γυναικεία παντελόνια που έχουν ”αέρα” σε ίσια γραμμή κολακεύουν όλες τις γυναίκες και είναι για όλες τις ώρες.

Modernoraptiki.gr - Γυναικεία Ρούχα Σε Μεγάλα Μεγέθη - Μπλούζα Crep Moss

Διαλέξτε τα σωστά υφάσματα

Σε ένα ρούχο δεν παίζει ρόλο μόνο το μέγεθος αλλά και το ύφασμα. Εκτός από την γραμμή, κάποια ρούχα πέφτουν πάνω μας όμορφα ή όχι και τόσο ανάλογα με το ύφασμα τους. Πρέπει, λοιπόν, να δώσετε σημασία στο ύφασμα που αγκαλιάζει με τον πιο ταιριαστό τρόπο τις καμπύλες σας και να αγοράσετε ρούχα σε αυτό το στυλ.

Το μαύρο δεν είναι πανάκεια

Το μαύρο χρώμα σίγουρα αδυνατίζει. Όμως δεν χρειάζεται να το φοράτε συνέχεια. Δώστε χρώμα στη ζωή σας και  συνδυάσετε το μαύρο με άλλα εντυπωσιακά χρώματα και μοτίβα. Όπως για παράδειγμα το animal print, που είναι και στην μόδα. Ανακαλύψετε τα χρώματα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας και ποιο σας κολακεύει περισσότερο και φορέστε τα. Κανένας δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Πηγή: Modernoraptiki.gr