Σπίτι

Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με ταπετσαρίες!

Σκέφτεσαι να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου? Μην αγχώνεσαι καθόλου! Σου έχουμε την ιδανική λύση που θα δώσει μοναδικό ύφος και στυλ στον προσωπικό σου χώρο!

Οι ταπετσαρίες είναι ο πιο δημιουργικός τρόπος για να μεταμορφώσεις προς το καλύτερο ένα δωμάτιο χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε ακριβά έπιπλα και άλλα αντικείμενα…

Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε πως διακοσμώντας το σπίτι σας με συγκεκριμένα μοτίβα και σχεδία θα το αλλάξετε προς το καλύτερο!

Ταπετσαρίες με μεγάλα σχέδια – μοτίβα!

Αν είσαι μοντέρνος και in fashion τύπος τότε ένα πράγμα είναι σίγουρο… Οι μοντέρνες ταπετσαρίες τοίχου με τα μεγάλα σχέδια και μοτίβα (….κυρίως αφηρημένης τέχνης) αποτελούν την καλύτερη επιλογή για εσένα και το σπίτι σου!

Οι συγκεκριμένες ταπετσαρίες είναι πολύ δημοφιλείς αφού δίνουν ένα ξεχωριστό και μοντέρνο στυλ στο χώρο σου.

Πρόσεξε όμως! Αν είσαι πράγματι ένας μοντέρνος τύπος μην τοποθετήσεις ταπετσαρίες με μεγάλα λουλούδια ή άλλα floral στοιχεία γιατί θα έχεις ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα! Τα floral μοτίβα και σχέδια δίνουν μια πιο παραδοσιακή πινελιά στον προσωπικό σου χώρο.

Τέλος, οι ταπετσαρίες με μεγάλα μοτίβα έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα !!! Έχουν την τάση να μικραίνουν (στο μάτι πάντα…) το δωμάτιο ή το σπίτι σου!!

Ταπετσαρίες με μικρά σχέδια – μοτίβα!

Είσαι φοιτητής ή ζεις σε μικρό σπίτι?? Αν ναι, οι ταπετσαρίες με μικρά σχέδια – μοτίβα είναι η ιδανική λύση για εσάς!!!

Προτιμήστε ταπετσαρίες όπου κυριαρχούν τα ανοιχτά χρώματα έτσι ώστε να δημιουργήσετε τη ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου χώρου… Με τον τρόπο αυτό το σπίτι σας θα δείξει μεγαλύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα!

Μην κάνετε το λάθος και επιλέξετε ταπετσαρίες σκουρόχρωμες  με μικρά μοτίβα – σχέδια γιατί θα μικρύνουν το χώρο σας, δημιουργώντας ένα όχι και τόσο ευχάριστο αποτέλεσμα!

Ταπετσαρίες με ρίγες!

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλά σπίτια τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερα ψηλό ταβάνι. Μια έξυπνη ιδέα διακόσμησης που όχι μόνο θα ομορφύνει αλλά θα δώσει και ύψος στο χώρο σου είναι να τοποθετήσεις σε έναν ή και περισσότερους τοίχους σου κάθετες ρίγες!

Είναι σίγουρο ότι θα δεις τεράστια διαφορά!!!

Αν πάλι θες να δώσεις πλάτος στον προσωπικό σου χώρο τότε η καλύτερη επιλογή για σένα είναι οι ταπετσαρίες με οριζόντιες ρίγες. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τις συγκεκριμένες ταπετσαρίες οπότε είναι 100% βέβαιο ότι θα βρεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Μια πιο ιδιαίτερη πρόταση για εσένα που θες το σπίτι σου να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι να το διακοσμήσεις με ταπετσαρίες που να έχουν ως κύριο σχέδιο τις διαγώνιες ρίγες… με τη συγκεκριμένη διακοσμητική πινελιά θα δώσεις ένα μοναδικό ύφος και στυλ στον προσωπικό σου χώρο!

Ταπετσαρίες με γεωμετρικά σχέδια!

Αν το αγαπημένο σου μάθημα στο σχολείο ήταν η γεωμετρία τότε μία είναι η λύση!! Διακόσμησε το σπίτι σου με ταπετσαρίες με γεωμετρικά μοτίβα – σχέδια που θα δώσουν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ στο χώρο σου και θα σου θυμίζουν τι ωραία που ήταν τα σχολικά τα χρόνια!!

Εσύ τι προτιμάς? Ακόμα να διαλέξεις την ταπετσαρία που σου ταιριάζει?

Πως σου φάνηκε το άρθρο? Σου άρεσαν οι συμβουλές μας?

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σου!