Μόδα

Κοσμήματα με Swarovski: 4 tips για την αγορά τους

Τα κοσμήματα με Swarovski είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή για τις γυναίκες όλων των ηλικιών και όχι άδικα. Η λάμψη τους, η πρωτοτυπία τους και ο τρόπος που συνδυάζονται αρμονικά με κάθε σημείο του σώματος είναι κάτι μοναδικό που δύσκολα κάποιος συναντάει σε άλλα κοσμήματα. Αν, μάλιστα, σκεφτούμε την εξαιρετική τιμή τους, είναι εύλογο που η αυτοκρατορία των κρυστάλλων Swarovski έχει κατακλύσει την αγορά. Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της τουλάχιστον ένα κόσμημα με Swarovski, το οποίο θα απογειώσει το στυλ της. Μάλιστα, τα περισσότερα κοσμήματα με Swarovski φοριούνται σε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις, αφού το κλασικό ταιριάζει με τα πάντα.

Τι πρέπει να προσέξετε, όμως, όταν αγοράζετε κοσμήματα Swarovski; Οι παρακάτω συμβουλές είναι πολύ σημαντικές, για να ξέρετε τι παίρνετε και να χαρείτε το αγαπημένο σας κόσμημα, όπως ακριβώς του αξίζει.

Ό,τι λάμπει δεν είναι Swarovski

Ο μύθος των Swarovski έχει χτιστεί γύρω από το μυστικό των κρυστάλλων τους. Αυτά δεν είναι πολύτιμοι ούτε ημιπολύτιμοι λίθοι, αλλά προϊόντα της επεξεργασίας γυαλιού. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παράδειγμα του πώς ένα αντικείμενο μπορεί να γίνει πολύτιμο, παρόλο που η πρώτη ύλη του δεν είναι πολύτιμη. Αυτό που κάνει τα κρύσταλλα Swarovski τόσο ξεχωριστά είναι η καινοτομία της επεξεργασίας του γυαλιού με έναν τρόπο που κανείς δεν γνωρίζει απόλυτα. Πολλοί έχουν προσπαθήσει να τον μιμηθούν, όμως το πώς ακριβώς ένα κομμάτι γυαλί μετατρέπεται σε αυτό το εκθαμβωτικό αντικείμενο είναι κάτι άγνωστο που φουντώνει τις εικασίες και την περιέργεια. Προσέξτε, λοιπόν, τι αγοράζετε, γιατί οτιδήποτε δεν έχει φτιαχτεί υπό αυτές τις συνθήκες απλά είναι κάτι πολύ λιγότερο από κρύσταλλο Swarovski.

Πιστοποιητικό γνησιότητας

Τα κοσμήματα με Swarovski πωλούνται όχι μόνο από την επίσημη εταιρεία, αλλά και από πολλά άλλα καταστήματα. Αυτό επιτρέπεται, επειδή το επίσημο brand δεν πουλάει μόνο έτοιμα κοσμήματα, αλλά και κρύσταλλα, τα οποία έπειτα μπορεί ο κάθε κατασκευαστής να μετατρέψει σε δικά του σχέδια κοσμημάτων. Αυτό, όμως, που θα πρέπει να ζητήσετε να δείτε πριν αγοράσετε το οτιδήποτε είναι το πιστοποιητικό γνησιότητας των κρυστάλλων.

δαχτυλιδι swarovski

Χρήση ενός κοσμήματος Swarovski

Έστω ότι αποφασίσατε ότι θέλετε να αγοράσετε ένα κόσμημα με Swarovski και βρήκατε το κατάστημα που σας εμπνέει. Το επόμενο βήμα είναι να σκεφθείτε για ποια ακριβώς χρήση προορίζετε εσείς το κόσμημα που θα αγοράσετε. Τα κρύσταλλα Swarovski χρειάζονται ειδική φροντίδα και σίγουρα δεν είναι κομμάτια που μπορείτε να φοράτε κάτω από όλες τις συνθήκες. Αν, για παράδειγμα, θέλετε να αγοράσετε ένα λιτό και κομψό ζευγάρι καρφωτά σκουλαρίκια που θα φοράτε συνέχεια, από το γυμναστήριο μέχρι τη θάλασσα το καλοκαίρι, τότε καλό είναι να μην το επιχειρήσετε με κρύσταλλα Swarovski.

Χρώμα

Τα κοσμήματα με Swarovski βγαίνουν κυριολεκτικά σε δεκάδες χρώματα. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό ακριβώς που της αρέσει. Η συμβουλή μας είναι να αφήσετε το ένστικτό σας να διαλέξει όποιο χρώμα μαγνητίζει το βλέμμα. Κάποιες γυναίκες προτιμούν πιο ήσυχα και ουδέτερα χρώματα, όμως αν σας αρέσει να εντυπωσιάζετε, τότε κάντε μια επιλογή σε φούξια, πορτοκαλί, κίτρινο ή τουρκουάζ χρώμα και δεν θα χάσετε!

Βρείτε τα στο Verorama.gr