Μόδα

Ποια είναι τα κατάλληλα γυναικεία εσώρουχα για κάθε σωματότυπο

Τα γυναικεία εσώρουχα μπορούν να αναδείξουν αλλά και να καταστρέψουν το outfit μιας γυναίκας. Με δεδομένο ότι κάθε σώμα είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του απαιτήσεις, πρέπει και το εσώρουχο να το κολακεύει τονίζοντας τα δυνατά του σημεία και βελτιώνοντας τα αδύναμα. Γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι εσωρούχων, έτσι ώστε κάθε γυναίκα ανάλογα με το σωματότυπό της να μπορεί να βρει αυτό που της αρέσει και την κάνει να νιώθει άνετα. Ας δούμε παρακάτω ποια εσώρουχα ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και ποια θα πρέπει να αποφεύγονται.

Μήλο

Το γυναικείο κορμί που θυμίζει μήλο έχει πλούσιο μπούστο αλλά και αρκετή κοιλιά χωρίς μεγάλη περιφέρεια. Έτσι, απαιτείται εδώ ένα σουτιέν που θα προσφέρει ισχυρή κράτηση αλλά ταυτόχρονα θα αναδεικνύει αυτό το ισχυρό και θελκτικό σημείο του σώματος. Παράλληλα, ψηλόμεσα σλιπ είναι ιδανικά για να διαμορφώσουν την κοιλιά, ώστε να δείχνει πιο λεπτή, και για να μη διαγράφουν μέσα από τη μπλούζα και το παντελόνι. Πολύ καλή επιλογή είναι, επίσης, και ο κορσές που συμμαζεύει την κοιλιά και ταυτόχρονα τονίζει το όμορφο στήθος. Γενικά, αυτό που χρειάζεται είναι να μικρύνει όσο το δυνατόν το πάνω μέρος, ώστε να έρθει σε αρμονία με την περιφέρεια και τα πόδια που κατά κανόνα είναι πιο στενά.

Κλεψύδρα

Ο σωματότυπος κλεψύδρα θεωρείται ο πιο προνομιακός για μια γυναίκα και αυτός που κατεξοχήν υμνήθηκε στα πρότυπα ομορφιάς από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Πλούσιο στήθος, λεπτή μέση και ανοιχτή περιφέρεια αποτελούσαν ανέκαθεν τις ιδανικές αναλογίες, κάτι το οποίο δεν σχετίζεται μόνο με την αναπαραγωγική και σεξουαλική λειτουργία της γυναίκας αλλά και τη λεπτή μέση ως βασικό στοιχείο της υγείας και της μακροζωίας. Οι επιλογές στα εσώρουχα για αυτές τις τυχερές γυναίκες είναι πάρα πολλές. Ένα σουτιέν balconette που αναδεικνύει το μπούστο και ένα σλιπ brazilian που αγκαλιάζει τις καμπύλες της περιφέρειας είναι πάντως οι καλύτερες επιλογές, ενώ και ένας κορσές που τονίζει τη λεπτή μέση σίγουρα θα δείξει πολύ.

Αχλάδι

Σε αυτόν τον τύπο σώματος η περιφέρεια είναι αρκετά ανοιχτή, ενώ το στήθος και οι πλάτες στενές, ακριβώς όπως το σχήμα ενός αχλαδιού. Το ζητούμενο για αυτή τη σιλουέτα είναι να επέλθει ισορροπία στις αναλογίες και αυτό θα γίνει με ένα σουτιέν push up που προσφέρει ενίσχυση και κάνει το στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο. Ένα σλιπ ή στρινγκ με μαλακά τελειώματα και ανάλαφρη δαντέλα θα ολοκληρώσει όμορφα το σύνολο.

Σανίδα

Ο σωματότυπος σανίδα απαντάται σε γυναίκες χωρίς καθόλου παραπανίσια κιλά, όπου στην ουσία έχουμε ένα μονοκόμματο κορμό χωρίς καθόλου περιφέρεια αλλά και με μικρό στήθος. Αυτές οι γυναίκες έχουν απεριόριστη επιλογή στα γυναικεία σλιπ, αφού μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν χωρίς τίποτα να δείχνει άσχημο και εξεζητημένο. Ακόμα και μικροσκοπικά στρινγκ μπορούν να φορέσουν χωρίς να δίνουν την αίσθηση της υπερβολής. Στο πάνω, όμως, μέρος του σώματος είναι απαραίτητα τα σουτιέν που δίνουν ώθηση και γεμίζουν το στήθος, κάνοντας έτσι την όλη σιλουέτα να δείχνει πιο θηλυκή.

Βρείτε τα πιο ταιριαστά για εσάς γυναικεία εσώρουχα και αναδείξτε τη σιλουέτα σας στο www.themooncat.com!