ειδη παρτυ Διασκέδαση

Είδη πάρτυ: 4 απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να προσέξετε όταν τα αγοράζετε

Επιτυχημένο πάρτυ χωρίς χαρούμενη διακόσμηση και εντυπωσιακό μπουφέ δε γίνεται. Η σωστή προετοιμασία, λοιπόν, για να δείτε τα μάτια του παιδιού σας και των μικρών σας καλεσμένων να λάμπουν είναι να διαλέξετε προσεκτικά τα είδη πάρτυ που θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα και θα βάλουν τα παιδιά στο κλίμα ανάλογα και με το θέμα που έχει επιλεγεί. Τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να αγοράσετε είναι τα είδη για τον μπουφέ, όπως χάρτινα ποτήρια & πιάτα, χαρτοπετσέτες και μαχαιροπίρουνα σε ιδιαίτερα ή θεματικά σχέδια, αλλά και τα είδη με τα οποία θα διακοσμήσετε τον χώρο, όπως τα μπαλόνια, οι γιρλάντες και άλλα είδη διακόσμησης. Τι πρέπει να προσέξετε σε αυτά, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, να μην συμβούν ατυχήματα στο πάρτυ και όλοι να περάσουν καλά με ασφάλεια πάνω από όλα;

Ξύλινα και πλαστικά μαχαιροπίρουνα

Τα ξύλινα ή πλαστικά μαχαιροπίρουνα είναι πολύ πρακτικά. Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει στο θέμα που έχετε επιλέξει και συνδυάστε τα με τα χάρτινα πιάτα.

maxairopirouna

Χάρτινα πιάτα

Τα χάρτινα πιάτα είναι φυσικά η καλύτερη λύση για το πάρτυ, όμως ένα πρόβλημα που συχνά προκύπτει είναι ότι αυτά δεν είναι αρκετά ανθεκτικά, ανοίγουν, σκίζονται ή δεν κρατάνε τα ζουμιά από το φαγητό. Μπορείτε, βέβαια, να φανταστείτε πόσα προβλήματα θα δημιουργηθούν με μια τέτοια κατάσταση. Καλό είναι, λοιπόν, να ελέγξετε ότι τα πιάτα είναι φτιαγμένα από ανθεκτικό χαρτόνι που θα τους βολέψει όλους.

piata

Γιρλάντες και μπαλόνια

Οι γιρλάντες και τα μπαλόνια είναι από τα πιο κλασικά είδη πάρτυ και χωρίς αυτά η διακόσμηση μοιάζει φτωχή, αν όχι ανύπαρκτη. Οι γιρλάντες πρέπει να κρέμονται ψηλά για να μη μπορούν τα παιδιά να τα φτάνουν. Καλό θα είναι μέχρι και την ηλικία των 8 να υπάρχει επίβλεψη από ενήλικα καθώς με ξεφούσκωτα ή σκασμένα μπαλόνια υπάρχει κίνδυνος πνιγμού ή ασφυξίας.

girlantes

Φωτιστικά και άλλα διακοσμητικά

Το να βάλετε και άλλα διακοσμητικά στο πάρτυ, όπως φωτιστικά ή μεγάλα διακοσμητικά αντικείμενα, είναι μια σοφή επιλογή, αφού αυτά όχι μόνο θα ομορφύνουν πολύ το χώρο αλλά και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν έπειτα στο παιδικό δωμάτιο. Προσέξτε, όμως, αυτά να είναι ξύλινα και όχι από γυαλί, για να μη γίνουν χίλια κομμάτια προκαλώντας άσχημους τραυματισμούς.

fotistika