Όμορφα Jeans Ρουχισμος

Οι βασιλιάδες των jeans! Dean & Dan!

Φίλε μου, μπορεί η οικονομική κρίση να μαστίζει όλους μας, αλλά όταν επρόκειτο να κάνουμε ενδυματολογικές αγορές, είναι de facto ότι πρέπει να ψωνίσουμε σωστά, έτσι ώστε να αγοράσουμε πάλι μετά από μεγάλο διάστημα. Οι Καναδοί, Dean & Dan, έχουν εδώ και πολλά χρόνια, κερδίσει τις καρδιές των ανδρών, μιας και οτιδήποτε παρέχουν για αυτούς, «μυρίζει» ποιότητα! T – shirts, παπούτσια, κολόνιες, διάφορα αξεσουάρ και φυσικά τα πασίγνωστα Dsquared jeans, που εδώ και χρόνια είναι τα denim που κάνουν την διαφορά. Ναι, καλά καταλάβατε! Θα μιλήσουμε για το θέμα που καίει τους περισσότερους από εμάς, όταν πάμε για αγορές και δεν είναι άλλο από τα jeans.

Όμορφα Jeans

Ρούχο κατ’ εξοχήν ανδρικό, που στις μέρες μας, είναι το απαραίτητο των απαραιτήτων, στην γκαρνταρόμπα μας. Το θέμα όμως είναι, για το πόσα χρόνια μπορεί ένα jean να είναι στην ντουλάπα μας, χωρίς να χρειάζεται να αντικαθίσταται κάθε τρεις και λίγο. Η απάντηση σε αυτό, ακούει στην ποιότητα. Το Α και το Ω, των ενδυμάτων (και όχι μόνο), παντός φύλου, είναι η ποιότητα. Τα Dsquared jeans όμως παρέχουν αυτή την ποιότητα; Μετά από χρόνια, μιας και είχα δοκιμάσει όλων των brand τα jeans, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα D2, κρατήθηκαν ανεξίτηλα στο χρόνο και ακόμα όταν τα φοράω, είναι λες και τα αγόρασα χθες. Μπορεί να χάλασα δουλεύοντας, ένα κάρο χρήματα για να κάνω την έρευνά μου, αλλά πλέον κατέληξα στο τι είναι καλό.

Ας μείνουμε στην ποιότητα. Αυτό που παρατήρησα, είναι ότι τα Dsquared jeans, έχουν στην υφή πολύ σκληρή σύσταση. Το γεγονός ότι οι Καναδοί έχουν την φίρμα τους στο Μιλάνο, αυτό τα λέει όλα. Ένα αυθεντικό jean των Dean & Dan, θα φέρει στο εσωτερικό του (ακριβώς πίσω από την στάφα), το made in Italy. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά μαϊμού. De facto! Επίσης έχω εντυπωσιαστεί από τις πολύ καλές ραφές που φέρουν τα jeans τους, οι οποίες είναι ανθεκτικές τόσο πολύ, που μέχρι και εγώ που είμαι ατσούμπαλος γενικά, όσες φορές μαγκώθηκε το jean στις ραφές, ποτέ τους δεν σκίστηκαν.

Αυτοί που μιλούν για κάτι το οποίο είναι μοντέρνο και ταυτόχρονα διαχρονικό, σίγουρα έχουν φορέσει Dsquared jeans. Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς την φινέτσα που προσφέρουν οι σχεδιαστές του επώνυμου brand. Ναι μεν ποιοτικό αλλά ταυτόχρονα, μέσα στην μόδα και εφόσον μιλάμε για denims, είναι σίγουρη η διαχρονικότητα. Άλλωστε, η φινέτσα δεν έχει μόνο μια γραμμή! Γι’ αυτό και οι Καναδοί, φτιάχνουν όλων των ειδών τις γραμμές. Classic, Comfort, Regular Slim fit, Skinny και Slim fit, για να βρείτε αυτό που θα κάτσει πιο όμορφα πάνω στο σώμα σας και να το αναδείξει. Επίσης, τα χρώματα στα Dsquared jeans, είναι από το μαύρο μέχρι και στις πιο απαλές αποχρώσεις του μπλε, είτε μονόχρωμα, είτε ξεβαμμένα, μέχρι και με μικρά σκισίματα και φινετσάτες πινελιές των σχεδιαστών.

Είναι πλέον σίγουρο, πως μετά από χρόνια έρευνας πάνω στα jeans, βρήκα αυτό που μου ταιριάζει και το κυριότερο; Αντέχει στο χρόνο! Σαν brand το προτείνω ανεπιφύλακτα και με κλειστά τα μάτια! Άλλωστε, όσοι έχετε φορέσει Dsquared jeans, καταλαβαίνετε τι εννοώ!